Vrijdag, 07 oktober 2022

Routebeschrijving

 

U komt van de luchthaven en rijdt richting Malaga. Na enkele km kiest u de richting “ Granada, Cordoba, Sevilla” A45. OPGEPAST : hou u aan de snelheden op de autosnelweg. Er zijn nieuwe trajectcamera's geïnstalleerd. Veiligheid boven alles natuurlijk maar ze zijn ook streng dus …. Vanuit de luchthaven tot aan de afrit Casabermeja : 28.5km rechtuit.

1. Neem de afrit 124 naar Casabermeja. U kan de afrit ook herkennen aan de typische Spaanse zwarte stier die bovenop de berg staat. U neemt het rondpunt en rij onder de autosnelweg en dan onmiddellijk naar rechts. Je komt rechts een benzinestation tegen vooraleer u verder rond rijdt richting brug. 

TR nuestro buiten

2. Onder de autosnelweg onmiddellijk rechts richting Villanueva de le Concepcion. Opgelet er zijn een 3-tal verkeersremmers. Blijf volgen, op de weg een pijl aanduiding rechtdoor, tot aan het einde en dan ... links richting Villanueva de la concepcion en dan voluit richting Villanueva de la concepcion. Een mooie kronkelende weg met vrij vlug uitzicht op El Torcal

3. Eens in Villanueva de la concepcion komt u op een T-kruispunt daar neemt u links richting brd Pastelero.

4. Barriada (wijk) Pastelero ligt een 7 tal km voorbij Villanueva. In het gehucht aangekomen zie je links een restaurant “Venta Pastelero”, schuin tegenover dit restaurant (tussen de 2 bars in) ga je rechts en blijf je deze weg 1,1km volgen (je passeert een caravan op je rechterzijde).

5. Na 1,1km ziet u een cortijo ( Spaanse witte finca,Villa Manta) en neemt u links een betonweg naar beneden. Steeds rechtdoor d.w.z. na 100 meter NIET meedraaien maar RECHTDOOR (betonweg blijven volgen) NAAR BOVEN RIJDEN. Op uw rechter kant ziet u na en paar honderd meter een betonnen drinkplaats voor de geiten. Opgelet, de weg werd nieuw aangelegd maar ineens stopt de beton (net na de drinkput). Hou rekening met het niveau verschil op de weg. 50 m voorbij de drinkplaats links oprijden (dit lijkt op een oprit maar is het niet) nu nog een 300 m en u bent op uw bestemming. Het witte huis bovenaan. U bent aangekomen bij Nuestro Cielo. 

Vriendelijke groeten,
Fabi