Vrijdag, 07 oktober 2022

Ons huis

NEWS ZWEMBAD


Nuestro cielo is een prachtig landhuis gelegen op een rustige locatie, met een spectaculair uitzicht op het natuurpark “El Torcal“. We verwelkomen jullie graag op een van onze prachtige terrassen of aan ons zwembad met een glas lekkere cava of een goed Belgisch biertje. Andalusië ligt aan uw voeten.

Met een stevig en uitgebreid ontbijt laten we de dag goed beginnen onder de Spaanse morgenzon.

Ons huis bestaat uit 4 gastenkamers met ieder zijn apart terrasje, douche en toilet. Op de kamers zijn handdoeken, shampoo, douchegel en handdoeken voor aan het zwembad voorradig. Bij aankomst staat een flesje water op het nachtkastje. Alle kamers beschikken over airco (koeling in de zomer en verwarming in de winter). Bij minder mooi weer beschikken we over een gezellig gemeenschappelijke salon. Daar kan men bij een lekker glaasje (bier of wijn) gezellig babbelen of een goed boek lezen. 

In onze living staat een honesty bar waar ieder een drankje kan nuttigen. Deze worden genoteerd en op het einde rekent men de drankjes af. We beschikken over WIFI. 

Het huis is gerestaureerd in de typische Andalusische stijl, plafonds met houten balken en mooie terracotta tegels. Miranda Innes restaureerde destijds het huis die de naam kreeg Casa Miranda. Zij is schrijfster van het boek “Getting to Mañana”, waarin ze het leven in Casa Miranda beschrijft.

Nuestro Cielo ligt op ong 45 min (35km) van de luchthaven van Malaga A-45 richting Cordoba. Villanueva de la Concepcion en Antequera zijn de dichtstbijzijnde steden. Het gehucht, een wijk/barriada van Villanueva de la concepción genaamd Pastelero waar men alle voorzieningen heeft: onze bakker Manolo en vrouw Paquita, twee bars/restaurants (Venta Pastelero/Paco en Venta Hermano Moreno/Antonio en Antonia) liggen op 5 minuten rijden of een mooie wandeling op een half uurtje naar beneden.

Ter verwelkoming drinken wij samen met onze gasten een glaasje naar keuze op de aankomst met een lekkere tapas.

 

Laatste nieuwtjes

Booking.com - Guest review Awards 2018

Booking 2018

Contactinformatie

Eigenaar & uitbater:  Fabi Zasada

Adres: Brd Pastelero - 29230 Villanueva de la Concepcion

Tel: +34 695 997 788

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Website: www.nuestrocielo.be

GPS: Breedtegraad : 36,895149 - Lengtegraad : -4,578375

Routebeschrijving: klik hier