Vrijdag, 07 oktober 2022

Beste gasten

 

Graag wil ik jullie welkom heten hier bij ons in Villanueva de la concepcion, barriada Pastelero. Via onze website laat ik jullie meegenieten wat wij hebben opgebouwd. Een droom die werkelijkheid is geworden sedert 2012.

Een prachtig landhuis op een rustige locatie met uitzicht op het natuurpark 'El Torcal' enerzijds en anderzijds op het El Chorrogebergte zeer bekend om zijn ‘ Caminito del rey’. Een ideale stek om een B&B uit te baten.

Een uitzicht van tientallen km in de 4 windrichtingen. Ver weg van alle straatlawaai maar toch dicht genoeg bij alle geneugten des levens. Graag nodigen we u uit in deze oase van rust en uitzonderlijke natuurpracht. Onze gastvrijheid is onze grootste troef waarvoor wij met trots verwijzen naar de vele beoordelingen van onze gasten. In 2016 werden we door booking.com uitgeroepen als award winner. In 2017 konden we onze reeds uitstekende klantentevredenheid nog verder verhogen.

We hopen jullie in de toekomst te mogen verwelkomen en zullen er alles aan doen om van uw verblijf een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Vriendelijke groeten,
Fabi

 

Laatste nieuwtjes

Booking.com - Guest review Awards 2018

Booking 2018

Contactinformatie

Eigenaar & uitbater:  Fabi Zasada

Adres: Brd Pastelero - 29230 Villanueva de la Concepcion

Tel: +34 695 997 788

Email: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Website: www.nuestrocielo.be

GPS: Breedtegraad : 36,895149 - Lengtegraad : -4,578375

Routebeschrijving: klik hier